Case: Valcons konsulenter har fået nye LinkedIn profiler

5-e1473161492903-boost

KONSULENTER BLIVER TJEKKET UD AF KUNDERNE PÅ LINKEDIN – HOS VALCON SIKRER DE, AT DE EFTERLADER ET GODT INDTRYK

Managementkonsulentvirksomheden Valcon er eksperter i at skabe værdi for deres kunder i en forretningsvirkelighed med stigende kompleksitet. Det skal konsulenternes LinkedIn profiler afspejle.

Gennem udvikling af guidelines og træning af alle konsulenter, efterlader LinkedIn profilerne i dag et top professionelt indtryk ,og er mere synlige for kunderne.

Baggrund

Valcon vil gerne vise omverden via LinkedIn, at de er et top professionelt management konsulenthus. Derfor har de arbejdet mod at både deres virksomhedsprofil og alle deres medarbejderes profiler efter forløbet med ViumMedia, skulle fremstå professionelle, flotte, opdaterede og til en vis grad ensartede efter udstukne guidelines.

 

Udfordring

Valcon oplever at deres kunder i stigende grad bruger LinkedIn til at tjekke deres konsulenters profiler. Derfor har de været interesseret i at hjælpe konsulenterne med at fremstå professionelt.

 

Løsning

Det har været meget vigtigt for Valcon, at få udarbejdet en guideline, der understøtter deres brand, men samtidig giver medarbejderne plads til at bevare personligheden. Og så har det været mindst lige så vigtigt for dem, at træningen har været sådan skruet sammen, at de selv – men på blot en eftermiddag – har fået opdateret deres profiler. Træningen har været hands-on og alle er gået derfra med en flot profil og en guideline til brug, når de efterfølgende opdaterer.

 

Resultater

Når kunder tjekker konsulenterne på LinkedIn finder de professionelle og opdaterede profiler, hvilket giver et godt indtryk i beslutningsprocessen.

”Uanset hvilken medarbejder i Valcon du i dag søger efter på LinkedIn, så vil du møde en super flot profil, der afspejler vores brand og i øvrigt på bedste vis kommunikerer deres kompetencer både fra tidligere job men selvfølgelig i høj grad deres nuværende hos Valcon.” – Annika Krogh Colombo, Marketing & Communications Director hos Valcon

valcon

Kunde: Valcon

Vi har hjulpet med:

Workshops (profiloptimering), guidemateriale

annika

”Uanset hvilken medarbejder i Valcon du i dag søger efter på LinkedIn,
så vil du møde en super flot profil, 
der afspejler vores brand og i øvrigt på
bedste vis kommunikerer deres kompetencer både fra tidligere job,
men selvfølgelig i høj grad deres nuværende hos
Valcon.”

– Annika Krogh Colombo, Marketing &
Communications Director hos Valcon

VIL DU VIDE MERE OM CASEN?

Skriv til Morten Vium på
morten@viummedia.dk