Sådan arbejder vi

Vium-Processen

Gennem vores arbejde med mere end 100 danske virksomheder har vi udviklet
Vium-Processen, der sikrer, at din indsats på LinkedIn giver et målbart resultat.

Processen består af 5 faser, som de fleste virksomheder skal igennem for at få succes på LinkedIn. I hver fase tilbyder vi en række ydelser, der kan hjælpe jer hele vejen fra strategi til resultat.

Læs uddybning af de enkelte faser og ydelser nedenfor. 

 

Alle virksomheder er forskellige, og du har helt sikkert ikke brug for alle ydelser. Men Vium-Processen er et godt udgangspunkt for, at dit projekt vil skabe det resultat, du ønsker.

Lad os tage en snak om, hvordan vi tilrettelægger et forløb, der matcher netop dine mål:

 

Fase 1

Strategi og planlægning

 

LinkedIn strategiUanset projektets størrelse er det afgørende at komme godt fra start med de rigtige overvejelser og beslutninger.

Vi kigger sammen på hvor I står, hvad I gerne vil opnå, hvilke muligheder I har og hvilken vej I skal gå. Så står I med en strategi i hånden.

Til sidst får vi forløbet godt planlagt – det svarer sig altid senere.

 

Sådan gør vi:

 

Fase 2

Virksomhedens identitet

 

Virksomheden paa linkedin

Med strategien på plads kigger vi på, hvordan virksomheden fremstår på LinkedIn. Vi laver sammen en konkret plan for jeres fremtidige kommunikation fra virksomhedssiden med afsæt i strategien og jeres forretningsmål.

Det er en fordel at starte med virksomheden, inden I involverer medarbejderne. Det sender et klart signal internt om, at I mener det, og at virksomheden går forrest.

 

Sådan gør vi:

 

Fase 3

Involver medarbejderne

 

Involver medarbejdere paa llinkedin

Dine medarbejdere er dit største aktiv på LinkedIn og er et must i enhver indsats på LinkedIn.

I denne fase klæder vi de relevante medarbejdere på til at kunne bringe deres netværk i spil til gavn for både virksomheden og dem selv.

 

Sådan gør vi:

 

Fase 4

Forankring

 

forankring af linkedin indsats

Sideløbende med at vi klæder dine medarbejdere på, arbejder vi for at sikre, at den nye viden forankres og bliver til ny adfærd.

Hvis medarbejderne ikke ændrer adfærd, er vi lige vidt, og derfor gør vi meget ud af at de arbejder løbende gennem hele forløbet, og ikke kun mens de undervises.

 

Sådan gør vi:

 

Fase 5

Evaluering

 

linkedin evaluering

Vi evaluerer løbende gennem projektet, men afslutter også projektet med en opsummering og anbefalinger til den videre drift af indsatsen på LinkedIn. Derudover aftaler vi, hvornår vi følger op på indsatsen igen.

 

Sådan gør vi:

Lad os tage en (uforpligtende) snak om dine mål, og hvordan vi når dem: