Rapportering og Analyse: Mål på din LinkedIn-indsats

 

Mange virksomheder får ikke opsat målepunkter, når de går i gang på LinkedIn og det betyder, de reelt ikke ved, hvad de får.

linkedin evaluering

Vi hjælper dig med at måle på din LinkedIn indsats.

Sammen finder vi de metrics, det giver mening at måle på, og så sammensætter vi en rapport eller et dashboard, så du kan følge udviklingen.

 

 

Vi tilbyder en række forskellige ydelser til at måle på jeres indsats og resultater.

 

Dashboard – Vi kan opsætte et visuelt dashboard for jer, der samle de vigtigste tal fra LinkedIns analysemodul og Google Analytics. Det giver jer et godt overblik – særligt i forhold til jeres virksomhedssides performance.

 

Lederrapport – Vi kan udarbejde en rapport særligt til kursusdeltagernes leder. Den indeholder kursets hovedpointer, deltagernes nøgletal, tal på deres udvikling og deres mål samt hvad lederen særligt skal være opmærksom på over den kommende tid for at fastholde momentum og fokus.

 

Intern benchmarking – Når vi indsamler data fra jeres medarbejdere kan vi synliggøre tallene for alle deltagerne, så de kan se hvordan de ligger i forhold til deres kollegaer. Lidt venskabelig intern konkurrence har aldrig skadet 🙂

 

Dataindsamling og analyse – Vi indsamler data fra jeres medarbejdere, og hjælper jer med at forstå, hvor I står på LinkedIn i dag. Det er et godt udgangspunkt for strategiprocessen, men også løbende til at “tage temperaturen” på, hvordan det står til. Dermed kan I følge indsatsen og sætte ind, hvis der er brug for det.

Sådan får du maksimalt udbytte

Arbejdet med analyse og rapportering går typisk hele vejen i gennem et LinkedIn projekt, men det kan ikke stå alene. Der skal lægges en strategi, og herefter skal virksomhedens identitet på LinkedIn etableres, og relevante medarbejdere skal involveres.

Derudover bør I overveje mulighederne for at sikre forankring (dvs. at medarbejderne bliver ved med at skabe resultater efter forløbet er slut).

Herunder ser du de 5 faser, som de fleste virksomheder skal igennem for at få succes på LinkedIn. I hver fase tilbyder vi en række ydelser, der kan hjælpe jer hele vejen fra strategi til resultat.

Klik på en af faserne for at se, hvad vi tilbyder i de enkelte faser af forløbet.

 

 

Sådan kommer vi i gang

Første skridt er, at du tager kontakt til os.

Så får vi snak om, hvordan vi tilrettelægger et forløb, der matcher netop dine mål:

Du kan også ringe på tlf. 60 70 00 50

Vi måler på din indsats

Få den rette løsning og mål på de ting, som faktisk betyder noget for din forretning.

Kan vi hjælpe med noget?

CharlotteRing på 60 70 00 50

eller send en mail til kontakt@viummedia.dk

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig videre!